Bez názvu

Bez názvu

Anotace: O plynutí času

Do výlevky v kuchyni jsem spláchla čas...

Čas prosící
Čas uzavřený do kavern
Čas s listím na hlavě
Čas plný pochyb
Čas skrytý pod kamenem
Čas zbavený pout
Čas odlétající do teplých krajin
Čas mizející
Čas jen pro nás dva
Čas chrchlající mour
Čas živých plotů
Čas sladkých obětí
Čas nezávazných her
Čas měnící barvy
Čas v zavařovacích sklenicích
Čas plazící se u nohou
Čas s kočičíma očima
Čas odpuštění...
Autor maisho, 15.11.2007
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, atty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. kdyby to tak šlo

22.02.2008 10:32:00 | Jiparo

tohle se mi líbí, máš tam hodně zajímavých míst...

15.11.2007 19:31:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí