Podzim

Podzim

Anotace: Dvě básně o podzimu

PODZIM

Kolem mě už žloutne listí,
vítr kolem uší sviští.
Hejna táhnou dál a dál.
Kdo nám krásný podzim dal?

PODZIMNÍ

Večerní tmou kráčím parkem.

Stromy-nahé štíhlé ženy,
jsou svým listím obleženy.
Klaní se jim u nohou,
zpátky k větvím nemohou.

Řeka utíká dál a dál
a ten, kdo nám podzim dal,
skrápí nás kapkami deště.
Autor semiramis, 05.06.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí