Nepovězená pohádka

Nepovězená pohádka

Anotace: ...bloudím labyrintem svých slov?

Zůstanu,
sklopím zrak hrdě nahoru
přestanu,
budu zas hodná holka

A lži?
jsou jako brzké ráno
občas jako pravda
...co je psáno, to je dáno
tak zalži mi na kus papíru

Uříznout jazyk,
mlčet,
zabalit mašličkou
(myslíš, že je to symbol?)
možná v tom vidím...
zakryté obličeje
odhalených identit

Sníh štípe
stejně jako svědomí,
uražené a ponížené
nepovězenou pohádkou?
Autor mattoni.uz.neni, 15.11.2007
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...

15.11.2007 20:45:00 | Bíša

pěkné

15.11.2007 20:14:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí