Loutka

Loutka

Anotace: takový hrátky se slovy...

Jsem loutka
Co zmatená je v mysli
Pomatené smysly

Tři mágové motaj´ jí hlavu
Uprostřed davu

Je to ten
Je to on
On či onen
Tento
Ten
Ten totem
Ten a ten
On ne onen

Tři mágové uprostřed davu
Motali loutce dubovou hlavu
Matou jí smysly v bláznivé mysli
Myslí že myslí
Matou je smysly
V magické mysli
Pomatené smysly
Bláznivě myslí

Jsem loutka
Co uprostřed davu
Láme si hlavu
Kdo z těhle mágů
Jí nemate hlavu

Je to ten
Nebo ten
Tamten
Nebo onen
On nebo ten
Ten nebo onen
Pomateně myslí
Kdo nemate jí smysly

Jsem loutka
S dubovou hlavou
Tak cestou snovou
Půjdu dál s hlavou
Bolavou a děravou
Proč mě tak matou
Autor Aniška, 15.11.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný trochu my to pomotalo hlavu

16.11.2007 09:57:00 | comas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí