Temně modrá

Temně modrá

Anotace: Temně modrá je má duše...

Temně modrá
Je obloha noci letní
Po tom, co se svět vyjasní

Temně modrá
Je hladina a pod ní
Hejno mrštných pidilodí

Temně modrá
Je má duše
Není černá
Není bílá
Prostě modrá
Temně modrá
Moje duše

Temně modrá
Je velikost oceánu
Když doplouváme k ránu

Temně modrá
Je nebeská dálka
Temně modrá
Je ta láska velká
Autor Aniška, 15.11.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí