Touha nevinnosti

Touha nevinnosti

Anotace: Věnováno mé dobré přítelkyni,opuštěné duši na tomto světě

Temné světlo,bledá tvář,
skelný pohled a svatozář,
v rohu pokoje smutně dlící,
pro nevděk chladných lící.

Ta,jenž nad sebou se lituje,
svoje svědomí si zpytuje,
jak se to jen mohlo stát,
že nemůže si zas jen hrát.

Na stěně vzpomínek jen odraz,
o svém dětství krásný obraz,
barev svět,kde jen krásu měla,
teď slzu ztrácí,vždyť dospěla.

Pro jarní stráň,kde na kole jela,
pro první pusu,kterou tak chtěla,
pro jejich hlas,mnohdy snící,
za svůj hříšný život netrpící.

Srdce touží být zas tam,
byl by to jen sebeklam,
s přáteli by zas mohla žít,
na tohle je však každý sám.
Autor Athalas, 16.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí