Naše Klárinka

Naše Klárinka

Anotace: O jedné skvělé holce....

Složeno pro Klárinku, pro mojí slečínku:-)

Další básně už tu čeká, tvoje oči něčím láká.
Čím to asi může být, o čem budem dneska snít.
O tom nejhezčím na světě, o slovíčku->Miluju tě.
Nebude to jen o lásce, ale i o naší Klárince.
Tak už rychle jdeme na to, ať to přece stojí zato:-)

Klára to je moje štěstí, přišumí se jako listí.
Nikdo o ní neví nic, ale poznají jí hnedka víc.
Podzim máme každou chvíli, listy už víc nesílí.
Poletují všechny hned na zem, po celým světě tam a sem.
Přesně taková je naše Klárinka, pro svět velká vzpomínka.
Kde se objeví, každý o ní ví.
A jakmile promluví, čas se okamžitě zastaví.
Holka skvělých vlastností a nekonečných předností.
Nejlepší člověk jakýho znám, ruku do ohně za ni dám.
Prostě naše Klárinka, tak trochu připomíná poníka:-)

Stačí se na ni podívat, do krásných očiček se zadívat.
A každý povzdechne a štěstím pak řekne.
Je to holka jak má být, co by s každou mělo jít.
Krása, chytrost, samá ctnost, je to prostě skvělá kost.
Skvělá, veselá, milá, hodná jak pohádková víla.
Bláznivá, hráblá, šílená, prostě správně praštěná. .
Ukecaná k tomu je, srandu člověk zažije.
Nikdo se s ní nenudí, od chvíle co se probudí.
Nastartuje svoji pusinku, nevynechá ani chvilinku.
Bude prostě pořád žvatlat, všechno možný všude matlat.
Je to prostě nádhera, když nám něco povídá.
Patří to však všechno k ní a ona to moc dobře ví.
Každý už by teď měl vědět, proč nenechá nikoho sedět.
Proč každého fofrem okouzlí a všechny smysly rázem poblouzní.

Ale něco postrádá tato "holčička",
něco příjemného u srdíčka.
Nebuď smutná kvůli lidem kolem tebe,
ať se prvně každej dívá na sebe.
Zapomeň na zlé co se ti kdy stalo,
mysli jen na to co se ti pěkné zdálo.
Co ti vždy zvedne náladu.
a ne na to co tě připraví o pohodu.
Chtěl bych ti dopřát to co ti chybí,
něco co ti srdíčko napraví.
Protože si to moc zasloužíš,
za to co pro mě provádíš.
Strašně moc si tě za to vážím,
a pomoct se ti vždy vynasnažím.
Mám tě za to strašně rád,
svoje srdce ti hned dát.
Mockrát ti za vše děkuju a pusinku ti věnuju.

Říká se: Přátelství násobí lásku a dělí žal.

V tom případě my jsme bez žalu a s láskou až nad hlavu.
Jsem rád že o tobě vím, jsem rád že jsi poradce mým.
Jsem zkrátka rád za tebe, nikdy už žít bez tebe.
Autor Cryitious, 05.06.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí