Ztracený

Ztracený

Anotace: Škoda každé vteřiny

Ztratila jsem čas
Jen tak kolem kráčel,
tenký jako vlas
a já ho neviděla
Dal se do vnitřního pláče
a já ho neslyšela
Marně kapesníkem
stírám vrásky z čela
Splynul s mlhou nad rybníkem,
stal se netečný
A kdosi řekl, byl zbytečný
Autor rezina, 16.11.2007
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Jahudkka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic není zbytečné ani bolest, ani vrásky, ani smutné mrtvé lásky.

16.11.2007 06:45:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí