Ty děvko andělů

Ty děvko andělů

Anotace: ...půjčil jsem si název jedné sbírky od pana Verlaina...nejspíše ale jen udělám ostudu, tomuto krásnému názvu...

Ty děvko andělů,
jenž každý den na kolenou klečíš,
snažíš se o odpuštění hříchů několika posledních let,
tak nádherná ale přesto jsi.

Ty děvko andělů,
nevíš, kde tvůj domov právě je,
netušíš na jakou ze stran se můžeš obrátit,
každou chvilku lezeš jiným do zadku.

Ty děvko andělů,
v srdci mi vězíš už navždy,
jak matička naše krásná jediná zem,
tak dokonale okouzlující pohled máš.

Ty děvko andělů,
z nejvyšších nebeských míst,
propadl jsem tvé touze a tvému chtíči,
ty andělská dokonalá děvko!!!

Ty děvko andělů,
jak lehce prodáváš své tělo a svoji duši...

Ty děvko andělů...

miluji tě...!!!
Autor Láďa, 16.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že Verlaine i Ty víte, co říkáte...
(A taky myslím, že Paul má lepší sbírky, ale pššt:))

15.06.2009 20:46:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí