Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: Jen tak, pro radost:o)

V přízemním okně češu své vlasy,
voňavé ráno vzývá den,
na polích dozrají zlatavé klasy,
na víčka usedne poslední sen.

Mé vlasy spletené gejzírem slunečním,
polibkem něžným a ospalou láskou,
kdy nocí usínám s obrázkem svátečním,
ve kterém nazval´s mne svou šťastnou sázkou.
Autor Sunny, 05.06.2005
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohoda za 80.

16.11.2005 23:25:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí