Stvoření

Stvoření

Anotace: ***

V hvězdném prachu zrozen
v porodních bolestech
z lásky ke hvězdám
aby se stal Bohem

Pro cit ke květině
pro touhu milovat
za právo žárlit
procitl v modlitbě

V slzách vytvářel
krovky slunéček
ze své duše bral a
stavěl zdi citadel

Pro lásku k lidem
nechal je dýchat
znaje svůj osud
že ho podvedem
Autor Oi Dong, 16.11.2007
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

16.11.2007 23:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí