Soud

Soud

Anotace: ...obžalovaná vstaňte!

Jsi lhářka,
jsi poběhlice,
jsi přetvářka,
jsi z nevěstince.

Jsi zrada,
jsi kurtizána,
jsi dítě hada,
jsi válka z rána.

Jsi bolest,
jsi slast,
jsi lest,
jsi past.

Jsi žádná,
jsi každá,
jsi chladná,
jsi vražda.

Jsi dívka,
jsi žena,
jsi v srdci dýka,
jsi usvědčena.
Autor Vincenc Gade, 05.06.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí