Cesta

Cesta

Anotace: Bere nám život,zname ji všichni a stejně ji potřebujem k životu.

Klikatí se, neusíná, v plném proudu mezi stromy,
nejrychlejší vozy, plno koní, nad pruhama se tu stále honí.
Vítězí jen opatrní, dej si pozor, rychle uhni, nezavírej nikdy oči,
na paměti vždycky měj, na brzdu si nohu dej.

Strmě padá prudce dolů, v zatáčce ti gumy sviští,
neber ohled na soupeře, dělej , dělej, ať jsi v cíli.
Drž si volant stále pevně, šlápni na plyn, hbitě podřaď,
naber šťávu, obrus válce, seru na ně však jsem v dálce:-)
Autor hejlos, 05.06.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí