Napsal jsem

Napsal jsem

Napsal jsem na zeď slovo
a teď je ze mě zločinec,
ach ty prapodivná dobo,
dřív řád a teď jen babinec.

Napsal jsem něco co se nesluší,
neb každý po tom touží skrytě
a teď jsem v tom až po uši,
v paměti obrazy jsou vryté.

Napsal jsem slovo jediné,
pravá je jeho podoba
až všechna naše pomine
pak nebude už S...
Autor Obyčejný básník, 17.11.2007
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, igniss, Ammazonic, pavlis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavé..

06.06.2008 19:11:00 | igniss

:-)

22.11.2007 09:03:00 | Ammazonic

přemýšlím, co človíček jako ty mohl napsat tak zlého ....na zeď ...

17.11.2007 12:51:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí