Jedovatí lidé

Jedovatí lidé

Anotace: ..není-liž pravda?

Had v trávě
Teď právě
Nenápadně
Téměř chladně
Zasyčí
Plnou parou
Se ženeš trávou
Vítr si hlas vykřičí
Lidé mohou
Bosou nohou
Dráždit hada
Zmije nerada
Jed plive
Zuby křivé
Oči zášti
Ukrytá v plášti
Jed bodne
Nohy hodné
Jejího kousnutí
A hlavy trhnutí
Vítr se utišil
Had se otrávil
Autor SophieGreen, 17.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý nápad jenom se zdá, že v druhé půlce klopýtá rytmus

28.12.2007 14:38:00 | retrivr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí