NikitaNika

NikitaNika

Anotace: ***

Znám jednu
Moc krásnou duši
Co teď moc a moc smutní

Ta dušička
Nešťastná je
NikitaNika se jmenuje

Svůj těžký zápas
Teď zrovna na Vysočině bojuje
Nás na Literu
To k opoře spojuje

Tak NikitoNiko
Ať tvé trápení
Co nejšťastnější konec má

Ať sílu novou přízeň naše
Na Literu ti dodá
Radost do srdce
Brzo se ti vrátí
Osud tvůj tak k lepšímu zvrátí
Autor WWW, 06.06.2005
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí