Nevim...

Nevim...

Anotace: go sheep!

vidim zase
báječný léta
jak běžely v telce
pamatuju si ksicht
toho fotra
co pak hrál
v bláznivý střele
v tý reklamě
tušim
že to byla dvojka
každopádně
bylo to
v tý scéně
jak tam leslie nielsen
a.k.a. frank drebin
proniká do sídla teroristů
a pak řiká
že se koupal ve splaškách
a chvíli před tim
tam ty teroristi
sledujou reklamu
na jadernou energii.

yeah tak ten fotr
v tý reklamě
zas tak špatnej seriál to taky nebyl
Autor f393n6, 17.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná nevíš a tím to je dobrý..

18.11.2007 02:35:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí