Z dlouhé chvíle

Z dlouhé chvíle

Anotace: Pár básniček napsaných na písemku z češtiny po dokončení práce. Češtinářkou nijak neohodnoceny.. Nic úžasného... Hlavně to, prosím, neberte vážně (:

"Tři kravičky" - toto je vlastně jen přepis jedné starší
Tři kravičky pásly se
na svítícím poli,
snědly trávu ozářenou,
pak tři hodiny zvracely
a pošly...

malá modrá kulička
kutálí se na víčka
až kutálet přestane
světa konec nastane

Modré nebe nad černou hlavou
temných myšlenek plnou
v moři obrovská koule ohně
vysílající úlomky své
ke spálení duše
potemnělé...

"Jebák v nose"
Se slzami v očích rozmáčkl jsem jej
a ulevilo se mi.
Do té doby však
než naroste jiný.
Autor DarthZelda, 18.11.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí