Jsem blázen?

Jsem blázen?

Anotace: básnička..pls o komentáře..:)

Nezdá se vám to pomotané?
..Všechno ,jak karty zamíchané..
Ty karty nemíchané rukou mou
..ty karty,jenž mě do svého světa zvou..

Nevěřím v jejich moc
..o nic víc, než že po dni přijde noc..
Nevěřím jejich výkladu
..o nic víc, než že láska vymizí pro zradu

Mám strach, že vše dobré se promění
..že zlo ovládne svět a nic to nezmění..
Mám srach, že světlo bude ovládnuto tmou
..že lidé budou ovládnuti silou zlou..

Jsem blázen, když dobrý svět chci mít?
..jsem blázen, když chci šťastnou lásku mít..?
Jsem snad blázen, když věřím na zázrak?
..........jsem blázen...........??
Autor Barbie_Incident, 18.11.2007
Přečteno 405x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, kucky, Bíša, rry-cussete, on_my_mind
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také blázním, snažím se svět měnit.

18.11.2007 13:46:00 | Bíša

ne, nejsi

18.11.2007 10:54:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí