Symbol kapra?

Symbol kapra?

Anotace: "K"

Uhození paličkou na maso,
zdálo se, jak pohlazení vánku ..
A přitom drahý kapříku,
máš již na kahánku..

Snad měla by se tradice,
za ta léta změnit..
Vždy nemusí vždy Vánoce,
symbol kapra zdobit ..

Tak nechme rybku ve vodě,
nechme ho v klidu být..
Ať i kapřík po roce,
smí o Vánocích žít..
Autor Analisieren, 18.11.2007
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z více hledisek? Z lidské nenažranosti? možná ..

18.11.2007 20:34:00 | Analisieren

Poeticky hezké, ale biologicky....to nepůjde...z více hledisek.

18.11.2007 20:11:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Hezké...

18.11.2007 13:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí