........................................

........................................

Anotace: Newim...Prostě...why not...

,,Lidi, lidi co se děje
proč se nikdo neusměje?"
Život je jako jeviště na kterém musíme stát
a jestli chceme obstát
nesmíme se bát!
Chápu , že občas je každý smuten a má hlavu jako buben.
Ale to vše vyléčí čas
pak zas dostaneme pas
do toho světa smíchu a radosti,
kde není ani trocu bolesti.:-)
Autor kytiška, 18.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí