Gumové rukavice

Gumové rukavice

Anotace: ..vážně nehřejí... Taky Vás to tak mrzí?

Složím hlavu.
Pod imaginární střechu přírody.
To jste nikdy nezažili?
Že ne?
Jen zapomínáte.
Ach, jak rádi zapomínáte!
Jak se to zrovna hodí.
Však Vám vidím až do žaludku.
Chcete říct, co jste měli k snídani?

Můžeme se přesvědčit
o původu vaší zvrhlosti.
Tak strč prst skrz krk.
Líbí se vám to přirovnání,
že to bude,
jako by jsme vyložili karty?
Ale copak?
Snad jsem Vás nerozplakala?
Snad jste se nezamotali do svých lží?

Ale vždycky jste to tak chtěli.
Jen jste nevěděli.
Nevěděli, že to bude vypadat takhle.
Tak to máte.
Nejste ani první, ani druzí.
Neobsadili jste žádnou stupnici úspěšnosti.
Nebude žádné ocenění.
Jen Vám pár věcí došlo pozdě.

Tramvaj ale nestaví.
Ani na příští zastávce ne.
Kvůli nám ne.
Tak si o tom nech zdát.
Než Ti popřeju dobrou noc.

Osáháváš oblohu očima.
Přes sklo.
Taky se dotýkáš vzduchu.
V gumových rukavicích.
Že nehřejí?

To mě opravdu mrzí...
Autor mattoni.uz.neni, 18.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: stupid genius, Pišák, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomu není co dodat...
Má to zvláštní nádech ukázkového životního běhu prostého občana...
Dobrý:-)))

20.11.2007 13:29:00 | Pišák

"a nevedou proud" jak by řek venca...

18.11.2007 17:17:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí