Já vím..Ty víš...

Já vím..Ty víš...

Anotace: ...ale co s tím?

Nech věci, tak jak jsou
a pojď se projít černou tmou...
Já vím...že....
jednoho ve svém srdci máš,
jen jeho v duchu objímáš..
každé ráno sama se probouzíš,
každý den po jiném netoužíš..
Já vím...že...
pod víčky jeho tvář schováváš,
potichu říkáš, že ráda ho máš,
duše Tvá něžné polibky postrádá,
doteky své, chtěla bys rozdávat...
Já vím...že...
velké máš tajemství...
...že milovat jeho..
...bude Tvé prokletí....
však láska Tvá...
na věky přetrvá...

Ty víš...že...
srdce vám tluče na poplach,
ze svých citů máte strach,
je to snad osud?
..možná...snad....

..je to nevyřešený vztah...

.
Autor Aniba, 18.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Beepat, ona
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejkrásnější.. soucítím s tebou.. přesně to vystihuje ted moje pocity.. opravdu krása..

06.02.2008 08:40:00 | Světluška =)

Láska, touha, trápení ... věčné života koření ... Posílám Ti pořádný kus energie, ať máš sílu najít odpovědi, co bude dál ...

23.11.2007 10:46:00 | Beepat

Jen jak to vyřešit? :-(

18.11.2007 22:40:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí