Domažlice

Domažlice

Anotace: Nachystána jest notová osnova. pějme pro vlast, bratře z Trocnova!

Zavel nám v boj, pane můj,
nepřátel našich nelituj.
Spasen ať je ten, jemuž život vemu,
dnes meče řinčet budou ve tvém jménu.

Dnes se chystáme přežít,
cep postaví se proti meči.
kamennými koulemi ládujme houfnici
před osudem stojíme my, boží bojovníci!

Nachystána jest notová osnova.
pějme pro vlast, bratře z Trocnova!
Autor Gazda, 18.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí