Tvůj šepot tiše nocí zní..

Tvůj šepot tiše nocí zní..

Anotace: Milá Lorraine mi jistě promine, že jsem byl u ní na lupu a za tohle dílko vděčím jen a jen jejímu nádherně něžnému "Šeptání"...

Tvůj šepot nocí tiše zní,
Tvůj dech mé tváře hladí něžně,
Tvé polibky jsou vyznání,
co neslýchávám jen tak běžně!

Tvá náruč jako slunce hřeje,
Tvá láska hladí po duši,
srdce si píseň lásky pěje,
kterou sotvaco přeruší!

Rty mé jak drobní motýli
se s těmi Tvými něžně páří,
splyneme spolu za chvíli,
tou myšlenkou mé Já teď září!

Zas objevuji Tvoje tělo,
ač nazpaměť je, Lásko, znám!
Nevím, co víc by se mi chtělo,
než milovat, být milován...

Objevuji Tě stále znova,
dar rozkoše mi Tebou dán,
šeptám Ti nesmyslná slova,
jak bláznivě moc rád Tě mám!

To nebude jenom akt pouhý,
to bude božské splynutí!
Vyvrcholení naší touhy,
kdy splynem spolu Já a Ty!

Jásavý výkřik naší vášně,
dva neskutečné orgasmy,
a budem se cítit tak krásně,
splní se rázem naše sny!
Autor Kozoroh 1, 18.11.2007
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Lorraine, prostějanek, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky, děkuju!;o)

01.06.2008 17:43:00 | Kozoroh 1

Co měla bych Ti promíjet,
tohle téma patří všem,
ty kouzelné okamžiky,
v tom běžném světě našem :-)

19.11.2007 20:47:00 | Lorraine

Tvůj smysl pro vše krásné,
vyvolal ve mě pocity,
že měla bych začít skládat básně
a né jen pouhé hábity

19.11.2007 16:03:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí