Kominík

Kominík

Anotace: Kominík

Sbírka: Lidé

Kominíku,
panáčku ryšavý.
Otři se o mě,
ať jsem též špinavý.

Tvá špína
šťastna jest.
Chci si trošku štěstí
pro sebe též snést.

Jsi hned u nebe,
povídáš si s anděli.
Vidím Tě na komíně,
každou neděli.

Tak pošpiň mě,
alespoň mou tvář.
Chci poznat,
tu štěstí zář.
Autor Dindane, 18.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí