Housle

Housle

Anotace: Fifinka a Hurvínek v parku

Špumprnáklo špumprnáklo
Špumprnákle špumprnákle
Špumprnákly špumprnákly
Špumprnákla špumprnákla

Šle šlene
Nešle nešlene

Jelizaven jelizaven
Jelizaveno jelizaveno
Jelizavi jelizavi
Jelizav jelizav

Medvědohroch kočkoprase chlupatý jako sazenice
Všopes blechohad holý jako trumpeta
Autor Mrášnivor, 19.11.2007
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Nic nic nic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadhera i podhera.

03.05.2008 14:18:00 | Nic nic nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí