Žárlivec

Žárlivec

Anotace: I takový jsou mezi námi,no je to vlastně nemoc

Buď už hodná
milá má,
v mých rukou
je síla zlá,
jen si milá
nezoufej,
v lepší život
nedoufej,
tvá sukně je
až příliš vzdušná,
buď už taky
trochu slušná,
hledí na tě
každý chlap,
až mám z toho
trochu strach,
já mám srdce
na pravém místě,
ať nemáš znamení
ve svém hezkém ksichtě.
Autor mikyša, 19.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Možná o tom nemá zdání,
hrubost, ta nic nezachrání.
Každá facka se mu vrací
tak, že se láska vytrácí,
tak že se mu brzy stane
že mu slza vzteku kane.

19.11.2007 11:29:00 | temny.bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí