Moje dna

Moje dna

Anotace: Prožíváme-li delší dobu idylu, přestaneme ji vnímat. (MUDr.Vlach)

Vážím si Vás,
moje dna,
častá a velmi
velmi bezedná.
Čekám Vás,
kdy se objevíte,
z oblaků na chodník
mě postavíte.

Potom,
co vypluji na hladinu,
nedoufám,
že se s Vámi minu.
Jen si mírně loknu
štěstí,
čeká mě tvrdá rána
pěstí.

Zavřu oči,
a skočím
a závrať porazím.
Skvostně se, skvostně se
od Vás odrazím.
A poletím vzhůru
vzhůru ke hvězdám
nebo - kdoví kam.

Štěstí se bezedně nalokám...
Autor spare, 19.11.2007
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji ti to, moc 1**

20.11.2007 18:52:00 | cevert

Uzdravující verše...

19.11.2007 15:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí