Unavené pondělí

Unavené pondělí

Anotace: "K"

Únava,
zabodává se do pat u nohou.
Brzká rána podepsala se na víčkách.
A v obtisklých šlépějích, nás dvou,
maluje mráz na čirá sklíčka ..

abecedu ..

V bolavých zádech snad rampouchy vyrostly,
a v nateklých lýtkách je kamení.
Jak pondělních dnů mám čím dál tím dosti,
když další hodiny do pátku v dálce zní..

však takhle natahovat uši musím..

Tak těším se myšlenkou na konec týdne,
a v náručí únavy chystám se spát.
V pekelném dni, jak když čert plivne,
na loži z plamenů, budu usínat..

Ještě pár dnů..
Autor Analisieren, 19.11.2007
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v pondělí ráno se zdají pátky vzdálené jako rajské ostrůvky na obzorech věčnosti :(

27.11.2007 09:15:00 | Jiparo

Ach jo...

19.11.2007 15:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí