Favourable

Favourable

Anotace: Opět jedna anglicky... o pár chvílích štěstí a přízně

Vypsala jsem své pocity a vzpomínky na jeden večer, ačkoliv ze mě sršely anglicky... Bohužel, tyto chvilky úsměvů trvaly jen pár hodin...

One dance, crazy dance
I know this night will long forever and, never we'll be together
No regret!
One tear, my eyes cry
Your heart whispers the lies
Making it broken, the pain has no end...
Tell me the name, who and where I am?
Sun of the light, the dark of the night
Streets covered by snow... morning dew
One smile, one stroke
"Stay by me"
"No, I must go"
"Follow me..."
"You need to know..."
I'm suffering inside with the glance of your soul
Thank you for the while, wait for my call...

Překlad, který ale neberte moc v úvahu, jelikož hlavní pocity jsou skryty v těch anglických slovíčkách:

Jeden tanec, praštěný taneček
Vím, že tato noc neskončí a že nikdy nebudeme spolu
Nelitujme!
Jedna slza, mé oči pláčou
Tvé srdce šeptá výmysly
Láme se, a ta bolest nekončí...
Pověz mi své jméno, kdo a kde teď jsem?
Zář světla, temnota noci
Ulice jsou pokryty sněhem... ranní mlhou
Jeden úsměv, jedno pohlazení
"Zůstaň se mnou"
"Promiň, musím jít..."
"Pojď se mnou..."
"Měl bys vědět, že..."
se uvnitř trápím, tím pohledem tvé duše
I přesto ti děkuji za ty chvíle, a já se ti ozvu...
Autor Rockinpiru, 19.11.2007
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí