Růže

Růže

Anotace: sedím, nevím co dělat a předemnou na stole stojí růže....

Na stole rudé růže,
vedle nich kniha z kůže.
Plná citátů lásky,
pocházejících od neznámé krásky.

Růže pomalu uvadají,
letní lásky v zapomnění upadají.
Vzpomínky na krásné zážitky zůstanou,
nové lásky ze života povstanou.

Růže usychají,
stopu v paměti zanechají.
Rudá růže je znamením lásky,
ve kterou se mohou proměnit i nevinné sázky.

Růže rudá,
srdce chudá.
Dívka milovaná,
polibky pokrývaná.
Život sladký,
osud vratký
Autor Terysekkk, 19.11.2007
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Lady Alexiss, Gracia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja vidím, nakonec jsi to sem po dlouhé době přeci jen dala... Super...

19.11.2007 18:37:00 | Gracia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí