Válka

Válka

Anotace: kratší báseň, kterou jsem napsala v jedné celkem nudné vyučovací hodině

Válka už skončila,
ale vše zničila.
V zemi teď vládne bída,
lidé jsou bílí jako křída.

Každý se mě ptá,
co se mi v noci zdá.
A já jim odpovídám,
že už dávno nesnívám.

Kde jsou ty staré časy,
kdy si nikdo nerval vlasy?
Kde je ta víra ztracená?
Všichni mají srdce kamenná.
Autor Cathy, 19.11.2007
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: *Norlein*, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty máš jistě silné sociální cítění.
To o čem píšeš je zajímavé a hezky napsané,škoda jen,že toho není víc.

19.11.2007 20:47:00 | Replix

Někteří lidé ani srdce nemají....
ale nejsou vščichni takový...1*

19.11.2007 20:12:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí