Přání

Přání

Anotace: přání

Kéž by se jen dal čas vrátit zpátky,
kéž by se jen dal čas vrátit zpět.
Odstranila bych všechny ty zmatky
a život by pak chutnal jako med.

Kéž bych jen měla tu moc všemohoucí,
co odstraňuje smutek z lidských srdcí,
díky které mizí pláč a špatné svědomí,
díky které každy pochopí co umí a co neumí,
díky které se zbavíme svých neřestí,
a díky které by v nás vládlo už jen štěstí.

Tato moc by nám přinášela radost do života
a já bych byla poctěna, kdybych byla ta,
která by ostatní naplňovala štěstím,
protože štěstí, to si jen málokdo umí vytvořit sám..

Přemýšlej nad touto básní
a pomáhej ostatním splňovat sny a své vlastní
si splňuj jak nejlépe dovedeš..
..tehdy svůj životní úkol odvedeš..
..a splníš mi můj sen..
..sen, aby neexistovala nenávist a závist..
Autor Cathy, 19.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: *Norlein*, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a pravdivá...1*

19.11.2007 20:10:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí