Imaginary

Imaginary

Anotace: ...

Pramínek krve
stéká ti po bradě
a ty přemýšlíš
co se vlastně všechno stalo

Jsi nervozní
a nemáš důvod
jsi ubrečená
jsi zoufalá
a při tom je vše v pořádku

sama sebe se ptáš
co tu vlastně ještě děláš
co tě tu drží
jaký kyslík máš....

...a ptáš se znovu a znovu
než neusneš a ve snu se sama sebe nezeptáš
proč jsme tu sama
a proč se ptáš?
Autor Elizabeth-Lili, 19.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, L.L., Bíša, Ayla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen žij...

19.11.2007 22:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí