Dobré a špatné přátelství....

Dobré a špatné přátelství....

Anotace: Výhody a Nevýhody

Sbírka: Začátky

Jak se vůbec pozná pravý přítel?
Že ti nějak neubližuje a má tě rád...
Jak se vůbec pozná pravý nepřítel?
Bude tě pořád o něco žádat...

A proto se raději vyhýbej nepříteli,
protože by si byl na mizině.
A proto měj rád pravé přátele,
kteří ti pomůžou ve tvém životě.

Tímto bych ti chtěla říci,
je lepší přátele míti,
než uvadneš jako květina...
Autor Kačík, 19.11.2007
Přečteno 619x
Tipy 1
Poslední tipující: Comparare
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Svatá pravda

20.11.2007 10:18:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí