Oběsím se ..

Oběsím se ..

Anotace: "K"

Zašij tu bolest palčivou nití,
bodni mě tady, ano tou jehnou.
Poškrábej hrotem to zkažené bytí,
s kudl vraž, až záda se sehnou.

Pohlať mě žiletkou po tváři,
utáhni opasek na poslední dirku.
Jen zář dýky v očích se odráží,
a prsty svírají křečovitě sirku.

Naposled hrdlo vypustilo hlásku,
naposled ústa se bolem zachvěla.
A na očích nasouc si černou pásku,
jsem nikdy, ani na minutu nechtěla.

Provazy zarostly do zápěstních kloubů,
okovy na nohou vryla se do masa.
A odříkajíc si vlastní zhoubu,
pletu si oprátku z tenkého lasa.

Až dopletu v okovech poslední smyčku,
až z šátku stane se černá kukla.
Naposled se slzou na víčku,
nechám duši, aby smutkem pukla ..

A pak se oběsím ..
Autor Analisieren, 19.11.2007
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci ti do toho kecat, ale oběšení pěkně bolí...jinak krásná.

22.11.2007 18:01:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí