Průsvit naděje

Průsvit naděje

Anotace: ...

Bělostná růže bělá jak kapka světla,
Na křižovatce poupat stála,
Na zem se s láskou snesla,
A s city jiných si hrála…

Beze strachu láska hřešila,
Z naděje je pouhý sluha,
A místo bolesti kterou si vysnila,
Se zjevila na obloze duha…

Snáší se na obloze spása,
Láskyplné závěje,
Na zemi skutečná krása,
Mezi nás prosvitla naděje..
Autor Lukika, 06.06.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nemám co dodat...proboha jestli ty někdy nevydáš básnickou sbírku, tak nikdo...

01.03.2006 20:41:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí