Myšlenkové pochody

Myšlenkové pochody

Anotace: ...jak hledáme pravdu

Je večer, jsi sám, máš tvář němého,
Je lepší mlčet, nic říkat bychom neměli,
Je večer a kromě myšlení nic nového
proces odluky proběhne, i kdybychom to nechtěli

Přes mříž své svobody utíkáš za pravdou zase,
Nohy vrostlé do země, snad vidíš nebe
Přes mříž své svobody, běžíš bůhvíproč ke spáse
Už vidíš škvíru a v ní i kus sebe
Přes mříž své svobody, se pravdy dotýkáš
Pravda ti uniká, ta pravda zebe
Přes mříž své svobody, dotýkáš se, dotýkáš
Aby ses vždycky nakonec dotknul sebe
Autor SophieGreen, 20.11.2007
Přečteno 569x
Tipy 1
Poslední tipující: Alfííík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí