Osamělá..

Osamělá..

Anotace: ..

Jsem zakleta ve věži
odsouzena žít samotou
a postiženy slepotou
kolem mě davy běží.

Chodí kolem slepí hluší
ať chudí či bohatí
nikdo slůvko neztratí
s osamělou smutnou duší.

Na opuštěném ostrově
uprostřed aquaparku
snažím postavit si bárku
o člunu ani nemluvě.

Nejsem sice bez vady
ale proč všichni se otáčí
proč, když nejsem jinačí
schovají ruce za zády?

Prosím aspoň ty buď jiný
neprohlubuj ránu temnou
nechci nic, jen zůstaň se mnou,
zahub mé samoty stíny!
.
Autor Euka, 06.06.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí