Schizofrenie lidství

Schizofrenie lidství

Anotace: sepsání nálad a pocitů... :)

Ve světě zavřeni
vprostřed cvrččích sonát
na louce
držíce se za ruce
ve světě ztraceni.
Bouříce se konvencím
zavřeným kredencím
moderní doby.

Schizofrenie lidství
umění masek...
Jsem někým jiným,
něž bych chtěl být.
Chci být někým,
kým nikdy nebudu?
Pravidla společnosti ctít
srovnej se s tím,
kým má být.
Nasaď si masku
dostaneš přes hubu,
neber si ji - zemřeš...
Co si vybereš?

Vprostřed cvrččích sonát
na louce kypící životem
na tebe čekají
mrtví
Autor Boscai, 20.11.2007
Přečteno 538x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., její alter ego, pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To víš, každý má svůj osud. Pěkná.

10.10.2011 10:17:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Jako první mě zaujal název, což se tak často nestává, nicméně potom mě objal obsah, až jsem musela zavřít oči a číst znovu

06.09.2008 23:06:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí