Sváteční čas

Sváteční čas

Anotace: Zase se nám to blíží...

Sváteční čas

V dáli tichá hudba zní
Vzduchem sem tam prolétne sněhová vločka
Z oken se line vůně cukroví
A na zápraží se olizuje mlsná kočka

Tento klidný a sváteční čas
Kdy bychom neměli být sami
Se neúprosně blíží, a já začínám mít zas
Strach, že neucítím tvé teplo ve své dlani.

Proč jen potřebuji být s tebou, když venku děti řádí
Proč tě potřebuji tady..
Nepotřebuji mít kapra v kádi...
Ani bramborovej salát, ani zpívat koledy...
Já chci jen o svátcích to málo...a tím jseš
TY...

S tebou si sednout ke krbu a dlouho povídat si
Smát se až do kuropění
A pak dárek věnovat ti...
Mám ho pořád u sebe, nikdy ho neodkládám
Je teplý, živý, tepe...já mám ho moc ráda...
Nosím ho u sebe, opečovávám stále..
Když myslím na Tebe, chce mi utéct málem...

Mám ho tady a teď ti ho věnuju
Když najednou padá hvězda...
Ty zavřeš oči a přeješ si přání...
Já přitisknu se k tobě a zašeptám, jak moc tě miluju
A že se ti to nezdá

Vezmeš si do dlaní můj dar
Mé srdce přeplněné láskou
Mou touhu po tobě
Mou tvář do dlaní, co nikdy není vůči tobě maskou
V mých očích můžeš číst, že já bez tebe nejsem nic
Že jen s tebou má naše láska smysl a ještě mnohem víc

Proto tady sedím a píšu toto přání
A budu doufat, že spadne moje hvězda
A ty rozběhneš se za ní...

Padá tichý snížek, v dáli tichá hudba zní
A já sedím na zápraží a chytám vločky do dlaní...

Jednu za Tebe, jednu za mně...
Jednu za Tebe...jednu za mně...
Autor Kozlík Matěj, 20.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potřebujem jeden druhého a obvzlášť o vánocích...

21.11.2007 07:06:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí