Ulítlá básnička

Ulítlá básnička

Anotace: tak jen tak v když sem se nudil jsem si hrál s písmenama :-D

to je kosa jako z nosa,
když vylítnu z bytu bosa a volám na ně
hoši hoši
hovno koši
a sračka ze něm běží
k tomu na hlavu jí sněží,
v tom najednou kněží volá fůj
nemám rád tenhle hnůj
a policajt na něj stůj
nebo po tobě něco hodím,
a bacha na mě já v tom docela chodím!!
v ten den vylezlo sluníčko
a hruštička si maličko prospjevuje:
jablíčko jablíčko popojdi maličko....heh nestihlo hele mošt
ale je ho tu jen na košt
jenom trocha
a tu my vysrkla jedna mrcha
no kaslu na to teď by mi sedla sprcha.....když zalézám spátky do bytu.
Autor filipika, 20.11.2007
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nejlepší dílo na tomhle serveru! :-D

20.11.2007 22:31:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí