Nohavico!

Nohavico!

Anotace: Pro našeho písničkáře!

Nohavico!

Promiň, ale na to se nedá zapomenout ,
na to se nesmí zapomenout ,
že symboly nám trpí křivicí ,
pějí sloky o svobodě s cuflekem zrady na líci.
Promiň, ale já a moje děti čekáme na omluvu,
pro vyšší princip mravní a
budoucnost našich charakterů.
Autor Smrtonoš, 20.11.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí