zastav...

zastav...

Anotace: jen kdyby tak šlo stopnout si čas,na pár vteřin aspoň....

prosím tě,zastav čas
ať už se neusazují krůpěje prachu
ať odezní zrada z nás
a vyprchají zbytky strachu

prosím tě,zastav koloběh života
ať nebolí nás něčí smrt
ať za sebou zavře samota
a vezme i zybtečný stud

prosím tě,zastav vteřiny
ať ruka má leží ve tvé dlani
ať zůstane okamžik bez viny
a tvá ústa nad mými se sklání...
Autor En, 20.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, pennywise, Duše zmítaná bouří reality
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, zastavit...kdyby to tak šlo...některý chvíle by měly trvat věčně..

30.11.2007 21:53:00 | pennywise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí