holky

holky

Anotace: ***

Co jsou vlastně pro kluka holky,
něco jako pro Otesánka vdolky.
Přitahují ho šarmem, svůdností a taky krásou,
ale ne každému klukovi je láska k nim spásou.
Srdíčko touží, ale duše začíná se trápit,
když tu pravou, tu nej nemůže pořád lapit.
Srdce,duše,no prostě celý človíček se bude prázdnotou plnit,
když ho "ta odvedle" nechce a tímpádem nemůže se jeho přání splnit.
Skočit z mostu, hodit si mašly,
s dírou v hlavě ho potom našli.
To je jen pár z řady řešení,
jak "blbě" ukončit tohleto trápení.
Ale osud přece ví, že každý na světě časem najde svou princeznu, svou nej
a zbytek života s ní ztráví a bude mu (doufejme) hej!
Tak tuto báseň končím s názorem,
že v "závodě"LÁSKA je TRPĚLIVOST nejlepším "sponzorem".
Ale je to jen názor můj,
každý má právo na ten svůj. . .
Autor Tomíno..., 20.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pobavil, jako, že je to blaf nebo jako vážně pobavil.?:o) ...jinak děkujů, za koment

21.11.2007 10:51:00 | Tomíno...

No, je to dost dobrý, Tomíno. Pobavils mne.

20.11.2007 22:53:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí