...

...

Anotace: úvaha o básnění a tak trochu životě vůbec...

Dostat se takhle do popředí
Všech malých a velkých pohledů
Na svět těch, co se naň dívají
Pohledem plným tím zaujetím,
Jež zrovna mě těší nejvíce
Vždyť svět je tím, čím chceš ho mít
Stačí jen přijít do ohniska
Citu a magie okamžiku
Ta je však nejvyšší vzácností
Chraň ji a vystav do popředí
Autor Dermgen, 06.06.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí