...splněné sny...

...splněné sny...

Anotace: ***

Z domova si mladej zmizel,
žít jak rebel, prý tvůj úděl...
Žiješ s lahví krok sům krok,
tvoje motto: "sex and rock"!
Když vožralej seš až na mol,
tak řveš jenom "fuck off all"!
Hlavá plná lihoprázdna,
po vopici paměť prázdná.
Způsob žití chtěl bys volnej,
k prvidlům ty nejseš svolnej.
Lásky nikdys nedal moc,
holku vždy jen jednu noc.
Když ráno odchází od tebe pryč,
zmůžeš se jen na: "you are bitch!"
Takhle to jde už "pár" let,
mění se tvé duše vzhled.
Hlavou proti zdi chtěls jít??
Né, jen sen svůj, tady žít...
Autor Tomíno..., 21.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně...? Jéé, děkujůů, tvá slova chvály mě velice těší...:o) Ne, není o mě...

21.11.2007 21:40:00 | Tomíno...

krásná básnička človíčku...jen doufám že není o tobě:-))

21.11.2007 13:18:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí