Možná jednou...

Možná jednou...

Anotace: vize...

Ve světě tohle nevídáno
nezaměstnaní jdou do stávky.
Vláda se chudým omlouvá,
prý nebude na sociální dávky.

Peněz v oběhu málo
národ spoří do štrozoků.
Banky pláčou hlady
nabízejí 100% úroků.

Lidé k nebi stále hledí
ceny plynu tam hledají.
Že zpět se asi nevrátí
vysvětlit si ale nedají.

Nikomu se nevyplatí
cestovat světem jen tak.
Jízdenka je už dražší
než by stál celý vlak.

Policajti samý úsměv
nahrabáno dost mají.
Domluvy místo pokut
za přestupky dávají.

Na úřadech nikdo nemaká
žadatelé se vrací zpátky.
Radu skvělou tady dostali
do zadku ať si nacpou zátky.

Až k nim budoucnost dorazí
potíže mít žádné nebudou.
Jen ti co špuntu nemají
se z toho všeho poserou…
Autor Modrý Adept, 07.06.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí