Óda Smrti

Óda Smrti

Anotace: ...netřeba komentovat...

Jsi tak chladná a mrazivá
touha k tobě mnou zacloumá.
Obejmi mě, sevři ve své náručí
tak moc až se mi hlava zatočí.
Otevři cestu svou,
cestu dalekou
pro dívku pobledlou.

Jsi tak krásná a svůdná,
pojmi mě do svého lůna.
Polib mě, polibkem chladným.
Vem mě sebou, vždyť je to tak snadný,
Otevři mi bránu svou
spas duši mou
dušičku rozvernou
Autor Certain Expiry, 21.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí